Maak kans op het boek ‘My Jazz Moments’

Vorig jaar bracht voormalig platenbaas Frits Swoll een iconisch boek over legendarische jazzartiesten uit in woord, beeld én geluid. Frits van Swoll fotografeerde in de jaren ’60 en ’70 legendarische jazzmuzikanten. Zijn mooiste jazzmomenten heeft hij in het boek ‘My Jazz Moments’ verzameld verrijkt met teksten van voormalig NOS-nieuwslezer, presentator, schrijver en jazzliefhebber Philip Freriks.

Met foto’s van vele bekende muzikanten zoals Dizzy Gillespie, Art Blakey, Sonny Rollins, Bill Evans, Stan Getz en ook drummer Elvin Jones in zwembroek op het strand van Antibes. Het boek bevat tevens afbeeldingen van de vele elpeehoezen met foto’s uit de hand van Frits van Swoll. De bijgesloten CD bevat nummers van muzikanten die in dit boek voorkomen. Het is niet alleen foto’s kijken, maar ook muzikaal deze jazzperiode herbeleven!

Schrijf je nu in voor de Spreekbuis.nl nieuwsbrief en maak kan op het boek (inclusief CD) ter waarde van €18,95. De winnaar wordt in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt.

Vul hier je emailadres in:

* indicates required

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*