Lucas Goes nieuwe zakelijk directeur bij de NTR

Vanaf 1 augustus aanstaande start Lucas Goes als zakelijk directeur bij de NTR. Goes zal samen met mediadirecteur Willemijn Francissen in collegiaal bestuur de directie voeren van de NTR.  

Lucas Goes is momenteel nog algemeen directeur bij PowNed en heeft daarvoor o.a. bij NOS, BNN en EndemolShine bestuurlijke functies vervuld. NTR-mediadirecteur Willemijn Francissen: “Lucas heeft een brede achtergrond in de media en brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Maar vooral het feit dat hij zoveel zin heeft om bij de NTR aan de slag te gaan geeft energie en veel vertrouwen in de toekomstige samenwerking.”

Lucas Goes over zijn komst naar de NTR: “Ik voel me vereerd om als zakelijk directeur bij de NTR aan de slag te gaan. Vol enthousiasme kijk ik uit naar deze nieuwe functie: werken in het hart van de publieke omroep. De NTR, met haar essentiële publieke taken, straalt inspiratie uit door het creëren van betekenisvolle en mooie content. Daar wil ik graag aan bijdragen.”

Lucas Goes volgt Meindert Landsmeer op die het afgelopen jaar de functie van zakelijk directeur ad interim heeft waargenomen.

1 Comment

  1. Nu begrijp ik waarom powned niet meer recalcitrant is. Die omroep is geïnfiltreerd door conformistische types. Zou powned 150.000 leden kunnen behouden/krijgen?
    De enige omroep die er uitspringt,is on

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*