Lopende dj’s 3FM Serious Request vandaag bekend

Vandaag maakt NPO 3FM bekend welke dj’s van 18 t/m 24 december te voet op pad gaan voor 3FM Serious Request: De Lifeline. Ook worden de routes bekend die de drie teams van actie naar actie af gaan leggen om op kerstavond aan te komen op HQ TivoliVredenburg in Utrecht. Tevens wordt vandaag de Kom In Actie-week op 3FM afgetrapt: luisteraars worden van maandag 22 t/m zondag 28 oktober opgeroepen hun eigen actie of event te organiseren voor 3FM Serious Request – De Lifeline.

Vanmorgen maakte Sander Hoogendoorn in Sanders Vriendenteam op 3FM bekend hij samen met Eva Koreman het eerste dj-team vormt. Sander en Eva starten hun tocht op Vlieland, vervolgen hun tocht naar Friesland om via de Afsluitdijk in Noord-Holland aan te komen. Vanaf daar gaan ze op weg naar de eindbestemming: TivoliVredenburg in Utrecht.

De route van Sander en Eva: Vlieland, Harlingen, Zürich, Breezanddijk, Afsluitdijik, Wieringerwef, Medemblik, Wognum, Hoorn, Volendam, Monnickendam, Amsterdam Noord, Schellingwoude, Diemen, Baambrugge, Loenen en Utrecht (TivoliVredenburg).

Later vandaag worden de overige twee dj-teams en de routes die ze gaan afleggen bekend gemaakt op 3FM.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*