Livecommentaar Formule 1-races ook te beluisteren via Nu.nl

DPG Media, de uitgever van NU.nl, heeft aangekondigd dat het Formule 1-commentaar van Viaplay dit jaar via liveblogs op NU.nl te beluisteren zal zijn. Viaplay zal audio streams verzorgen gedurende alle kwalificaties en races van het resterende seizoen, met commentaar van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk en reacties vanuit de pits door Chiel van Koldenhoven. Viaplay wil een zo breed mogelijk publiek bereiken via alle relevante platforms, en is blij met de nieuwe samenwerking met DPG Media om haar aanwezigheid op de Nederlandse markt verder uit te bouwen. Dit weekend vindt in Bakoe de vierde race van het seizoen plaats, waarbij regerend wereldkampioen Max Verstappen na drie races aan de leiding gaat van het kampioenschap.

2 Comments

  1. Wauw, wat een toevoeging. Niemand gaat hiernaar luisteren.

    1. NU.nl en AD.nl is geen radio. Zendt het dan op Qmusic uit.
    2. GP Radio is zo populair omdat mensen gek worden van Freek Vonk 2.0 en Erik Mouthaan 2.0 met hun ”woooooooow ultra laat temperatuur in de banden momentje”.

    • Uiteraard gaat niemand dit luisteren. Het is een makkelijke reactie/ mond snoeren op de kritiek op het uitkopen van de rechten van gpradio. Nu zullen veel mensen de nu.nl app al hebben dus nu kunnen ze de radio rechten een simpel podium geven.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*