Linda.tv naar lineaire televisie

LINDA.tv is een samenwerking aangegaan met Net5. Het LINDA.tv-programma ‘De mobiel van…’ wordt elke donderdag bij Net5 uitgezonden. Met deze samenwerking breidt LINDA.tv haar kijkersdoelgroep uit door naast ‘video on demand’ nu ook lineaire televisie in te zetten. Het is de eerste keer dat LINDA. met videocontent, die voor de LINDA.tv app gemaakt is, de oversteek naar televisie maakt. 

In het programma ‘De mobiel van…’ interviewt Antoinnette Scheulderman bekende Nederlanders als Linda de Mol, Irene Moors, Saskia Noort, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon. Ze krijgt vrij spel om een uur lang ongegeneerd door hun agenda’s, contacten, foto’s en chats te scrollen en zo meer te weten te komen over de persoon achter de mobiel. Dit levert opmerkelijke ontdekkingen en interessante gesprekken op. ‘De mobiel van…’ is wekelijks op donderdag te zien om 22.00 uur bij Net5.

In het najaar van 2015 lanceerde LINDA. haar video on demand kanaal LINDA.tv. Sindsdien telt het online kanaal meer dan 130.000 gebruikers. LINDA.tv toont in een overzichtelijke timeline programma’s zoals de onlangs gelanceerde serie Bitterzoet, Halina’s Big 40 en Brabants Posh.

Jildou van der Bijl (algemeen hoofdredacteur van LINDA): ‘We zijn volop aan het experimenteren met onze content, we vinden het dan ook erg spannend hoe dit programma ontvangen wordt op lineaire tv. Onze adverteerders zijn ook nieuwsgierig naar deze ontwikkeling en uitbreiding van de schare LINDA.tv kijkers; 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*