Libelle TV start vloggers talentenjacht

‘Ontspullen’ is dé trend van dit jaar, niet voor niets is heel Nederland in de ban van Marie Kondo. Daarom gaat Libelle TV op zoek naar dé opruimvlogger van Nederland. De winnaar krijgt een wekelijkse vlog op Libelle TV en een artikel in Libelle.

“Onze huidige Libelle-vloggers hebben allemaal een eigen specialisme”, aldus Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder. “Zoals modevlogger Francoise, dokter Rutger en tuinvlogger Loes. We missen nog de specialisatie opruimen, vandaar deze talentenjacht.” De komende vier weken gaat Libelle TV op zoek naar dé persoon met de ultieme opruimtips en -tricks, om deze vervolgens te delen op ons online-videoplatform. De winnaar krijgt een wekelijks format waarin hij/zij nieuwe, slimme oplossingen deelt die het leven leuker en makkelijker maken.

Opruimliefhebbers kunnen zich aanmelden om kans te maken op de titel ‘Dé opruimvlogger van Nederland’. Uit de inzendingen kiest de jury, bestaande uit Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder, Lieke Vromans (van de Libelle TV-serie Lieke Houdt Huis) en opruimexpert Caroline Griep van Griep Ruimt Op, een reeks genomineerden. Vervolgens kiest het publiek, middels online stemmen, de winnaar. Wie dé opruimvlogger van Nederland wordt, wordt bekend gemaakt op de Libelle Zomerweek, die wordt gehouden van 23 t/m 29 mei 2019.

De winnaar krijgt een wekelijkse vlog op Libelle TV en een artikel in Libelle, met een bereik van 3,4 miljoen personen het grootste mediamerk van Nederland. Opruimvloggers in spe kunnen zich nu opgeven door het inzenden van een vlog met een ultieme opruimtip en het inschrijfformulier op: libelle.nl/opruimvlogger.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*