Legendarisch nachtprogramma Nachtvlucht na 22 jaar terug op TalkRadio

Bart Luchsinger de Jongh neemt je weer op TalkRadio aan de hand mee wanneer het duister valt en gaat met je in gesprek over de dingen die jij als luisteraar wilt bespreken. Daarnaast vertelt Bart anekdotes en verhalen van vroegere TalkRadio-uitzendingen. De magie van nachtradio herleeft met deze TalkRadio-coryfee met zijn iconische stem.

Eind jaren 90 maakte Bart Luchsinger de Jongh samen met Roel “Karter” Lyklema het programma Nachtvlucht 1395 AM. Ondanks dat het programma goed verstopt zat in de Nederlandse ether, werd deze door veel luisteraars gevonden. Door de openheid en eerlijkheid van de gesprekken zorgde dat bij de luisteraars voor veel slapeloze uren.

Luchsinger de Jongh: “Verbinding is het uitgangspunt van de nachtuitzendingen die ik mag presenteren. Zie het als het “jammen” wat muzikanten doen. Alleen gaan wij verbaal met elkaar “jammen” iedere beller is een instrument die uiteindelijk kan leiden tot een mooi/interessant / emotioneel/ geheel wanneer ik om 02.00 uur de schuif dicht trek.”

Nachtvlucht is iedere vrijdag van 23:00 tot 02:00 uur te horen op www.TalkRadio.nl. Er kan worden meegesproken en gechat via de Skype: Bart@TalkRadio.nl of via de mail Bart@Talkradio.nl

Vorige week vrijdag was er reeds een live proefuitzending van Nachtvlucht op TalkRadio. Deze is hier terug te luisteren:

Na ruim 20 jaar afwezigheid is de radiozender TalkRadio sinds 20 april weer online via TalkRadio.nl te beluisteren.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*