LAB-3 lanceert een 3D hoorspel als kerstgroet

LAB-3 brengt dit jaar een vierdelig kersthoorspel met de stemmen van
o.a. Petra Laseur, Dick van den Toorn en Lies Visschedijk.


Kerst zal, net zoals zo veel dit jaar, anders zijn dan anders. Jeroen van Gessel: “2020 heeft ondanks alles ook goede dingen gebracht in de audio wereld: de podcast markt is flink gegroeid en ook hoorspelen maken hun comeback. We zitten met z’n allen hele dagen achter een scherm, daar willen we van losbreken. Podcasts zijn daar net zoals lezen, bordspelen en puzzels uitermate geschikt voor.”

Matthijs Koster, 3D audio specialist bij LAB-3, ziet de mogelijkheden in de toekomst alleen maar groter worden: “De markt wordt steeds toegankelijker voor adaptieve 3D audio: geluid dat zich aanpast aan de positie en kijkrichting van de luisteraar. Next level luisterbeleving voor o.a. podcasts. Dolby Atmos, een format dat we kennen uit de bioscoop, is voor Netflix al de standaard en werkt sinds kort op de AirPods Pro. Daarmee is er steeds meer mogelijk, en dat gaat de komende jaren alleen maar groeien.”

De eerste drie afleveringen waarin alle personages worden geïntroduceerd staan live. Op 24 december zal de grande finale beschikbaar zijn op alle grote podcastplatforms: Spotify, Apple Podcasts, YouTube

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*