Directeur Journalistiek Marcel van Lingen vertrekt bij Talpa Network

Directeur Journalistiek, Marcel van Lingen, heeft besloten per 1 februari volgend jaar Talpa Network te verlaten. Hij was bijna twee jaar werkzaam, zoals hij zelf zegt in de ‘machinekamer’ van het bedrijf.

Van Lingen was voorheen werkzaam als directeur en hoofdredacteur van het ANP, dat Talpa Network in 2018 heeft overgenomen. Marcel heeft zich voornamelijk beziggehouden met het overbrengen van zijn ruime kennis op journalistiek gebied aan de jonge generatie.

Pim Schmitz namens de Raad van Bestuur van Talpa Network: “Met zijn ruime ervaring heeft hij als nestor binnen Talpa Network zijn kennis overgedragen aan een hele nieuwe generatie. Daarvoor zijn wij hem zeer erkentelijk. Wij wensen Marcel veel succes bij de volgende stap in zijn carrière.” 

Marcel van Lingen: “Het was een eer en een genoegen bij te dragen aan de inhoudelijke versterking van Talpa Network. Ik heb met veel plezier samengewerkt met de jonge generatie datagedreven nieuwsmakers bij Talpa Network.”

2 Comments

  1. Denk eerder dat er bij de overname bedongen was om minimaal 2 jaar bij de firma te blijven, juist óm die kennis over te dragen. Dat is gebeurd.. en vermoedelijk is Talpa Network voor deze man niet het bedrijf om voor te blijven werken?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*