KRO-NCRV zoekt een Manager Video

Als Manager Video ben je een leider in hart en nieren. Je hebt een passie voor het maken van televisieproducties en je bent heel goed in het overbrengen van jouw enthousiasme en ideeën op anderen. Het produceren en doorontwikkelen van producties is iets waar je je in vast bijt. Je waakt ervoor dat al onze TV-producties ons DNA bevatten en dat de kwaliteit hoog is. Je geeft leiding aan een team van eindredacteuren, waarbij je op een motiverende manier kan aan- en bijsturen.

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is één van de grootste publieke mediaorganisaties in Nederland. Iedere dag doen we ons best om met onze verhalen op zowel televisie, radio en online, de wereld een stukje mooier te maken. We maken programma’s met soms ontroerende, grappig en inspirerende verhalen. Met deze grote of kleine verhalen tonen we vaak lef en maken taboes bespreekbaar.

Wie ben jij?

Je deelt onze passie voor TV en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een authentiek leider die collega’s kan enthousiasmeren, inspireren en sturen. Door je gevoel voor mensen en teamdynamiek weet je vakinhoudelijk de medewerkers te coachen naar een hoger niveau.

Je hebt bewezen ervaring bij mediabedrijven en/of publieke omroep en vanuit een langetermijnvisie weet je de vertaalslag te maken vanuit het format naar concrete ontwikkelmogelijkheden ten behoeve van een productie. Je bent resultaatgericht en ervaren in het snel behalen van successen. Je weet inhoudelijk televisieproducties op kwaliteit te beoordelen. Daarnaast weet je deze producties ook digitaal door te vertellen (samen met het innovatie team).

Je bent een echte netwerker die verbindingen weet te maken binnen en buiten de organisatie. Je beschikt over een variëteit aan professionele relaties en weet die voor je doelstellingen in te zetten. Je bent organisatorisch sterk en je hebt ruime ervaring met het werken met teams.

Wat ga je doen?

Als Manager Video ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van hoogstaande TV-producties van KRO-NCRV en lever je een bijdrage aan de totstandkoming en creatieve ontwikkeling van het totale inhoudelijke beleid. Je stuurt eindredacteuren en medewerkers binnen jouw afdeling aan. Je rapporteert direct aan de Mediadirecteur.

Jij zet in samenwerking met de Mediadirecteur koers uit en stuurt aan en bij waar nodig. Je bewaakt niet alleen de voortgang, je ziet kansen en komt met initiatieven. Je ziet toe op de realisatie van het jaarplan en stimuleert en begeleidt de productieactiviteiten van de afdeling. Hierbij beheer je het afdelings- en programmabudget. Je bent onderdeel van het MT Media en bezit in die hoedanigheid ook een brede blik op ons omroepbedrijf.

Je weet vanuit een natuurlijk leiderschap een afdeling te ontwikkelen waarin de medewerkers professioneel, gemotiveerd, zelfstandig en voldoende opgeleid kunnen werken.

Met wie ga je samenwerken?

Je komt te werken bij de afdeling Video. De afdeling bestaat uit momenteel 8 eindredacteuren en hun teams, een managementassistente, productiemanager en resource planner. Een zeer gedreven team met collega’s die de TV-producties ontwikkelen. In korte lijnen bepaal je samen met de directie en de creatief leider de focus en kies je de kansen om mee aan de slag te gaan.

Wat bieden wij?

Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor een eigen visie. Je bent lid van het Management Team. Fantastische programma’s om voor te werken. Een professionele en inspirerende omgeving om in te werken.

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week. De functie is, conform de CAO voor het Omroeppersoneel ingedeeld in schaal K. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt min. € 4.293,93 en max. € 6.961,63 per maand bij 36 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarstoeslag.

Meer weten voordat je gaat solliciteren?

Dan kun je altijd even contact opnemen met Jochem de Jong, Mediadirecteur, via jochem.dejong@kro-ncrv.nl.

Direct reageren?

Graag ontvangen we je reactie voor 14 november 2019 via deze link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*