KRO-NCRV zoekt een Evenementencoördinator

De afdeling Marketing, Communicatie & Leden bestaat uit een team Marketing Communicatie dat voor alle merken de marketingcommunicatie verzorgt en een team Leden dat ten dienste staat van de beide verenigingen KRO en NCRV en ledenwervings- en behoudsactiviteiten voor de omroepverenigingen organiseert.

Hoe ziet de functie eruit?

Als evenementencoördinator organiseer je diverse crossmediale projecten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het behouden en werven van nieuwe leden.

Je draagt daarnaast verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de resultaten hieromtrent.

De taken omvatten o.a.:

  • Stelt per (crossmediaal)evenement een projectplan, – planning- en begroting op met inachtneming van relevante wet- en regelgeving en legt deze ter goedkeuring voor aan Teamleider Ledenmarketing.
  • Coördineert wanneer nodig de werkzaamheden van (externe) evenementenproducers en stuurt deze aan.
  • Draagt zorg voor de uitvoering van goedgekeurde projectplannen en bewaakt hierbij de afgesproken uitstraling, (communicatie) planning en begroting.
  • Verwerkt en evalueert de resultaten van de projecten in een schriftelijke rapportage aan de Teamleider Ledenmarketing.
  • Adviseert gevraagd en ongevraagd de Marketeers over zaken die betrekking hebben op de werving en het behoud van leden.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met een Marketingcommunicatie achtergrond.
  • Sterke affiniteit met marketing (communicatie)
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je kunt planmatig werken en je bent accuraat en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

Naast een interessante en uitdagende functie in een dynamische en plezierige werkomgeving, biedt KRO-NCRV een functie voor 32 uur per week met uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal G). Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een jaar.

Informatie

Indien je inlichtingen wenst over deze functie, dan kun je contact opnemen met Esther van Dam, Teamleider Ledenmarketing, tel.nr. 035-671 3229 e-mail: esther.vandam@kro-ncrv.nl.

Solliciteren?

Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae (beiden in pdf) ontvangen wij graag uiterlijk 23 november 2018 . Klik HIER om het sollicitatieformulier in te vullen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*