KRO-NCRV zoekt een Coördinator Podcasts

KRO-NCRV

KRO-NCRV maakt naast Radio- en TV-programma’s ook steeds meer podcasts. Sommige podcasts worden gemaakt vanuit programma-redacties. Andere worden los van programma’s geproduceerd. Ook in 2020 zal KRO-NCRV weer nieuwe podcasts produceren. Voor het in goede banen leiden van die nieuwe podcasts zoeken we een creatieve en ervaren coördinator voor 16 uur per week.

PART-TIME · HILVERSUM

Wat ga je doen?

Samen met een producer en onder leiding van een eindredacteur houd jij je bezig met de ontwikkeling van nieuwe podcasts voor KRO-NCRV. Je bent de podcast-vraagbaak voor het hele bedrijf en het loket waar nieuwe plannen worden ingediend. Met die nieuwe plannen denk je ook mee en help je met het maken van pilots en trailers. Je bent ook praktisch ingesteld en hebt zicht op praktische en financiële (on)mogelijkheden.

Wie zoeken we?

Natuurlijk zoeken we de allerleukste nieuwe collega, en dus eigenlijk ook een duizendpoot, met 500 creatieve pootjes en 500 praktische. Iemand met kennis van de podcast-wereld en met ideeën over de mogelijkheden en kansen voor podcasts. Je bent in staat om die kennis ook over te brengen op makers. Daarnaast kun je goed overzicht houden en verschillende ballen tegelijk in de lucht houden.

Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week, het betreft in eerste instantie een contract van tot eind 2020.

De functie is, conform de CAO voor het Omroeppersoneel ingedeeld in schaal G. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt max. € 3.965,49 per maand bij 36 uur per week. 

Daarnaast ontvang je: 

  • 8% vakantietoeslag 
  • 6% eindejaarstoeslag 
  • tegemoetkoming in je reiskosten 
  • ruim 5 weken vakantie naar rato dienstverband
  • een laptop
  • zeer gunstige pensioenregeling 
  • ruimte om door te leren

Informatie

Indien je inlichtingen wenst over deze functie, dan kun je contact opnemen met eindredacteur Podcasts Marcel Ermers, marcel.ermers@kro-ncrv.nl, tel: 06-53233830.

Sollicitatie

Graag ontvangen wij voor 13 december 2019 je sollicitatie via dit sollicitatieformulier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*