KRO-NCRV maakt jeugdserie ‘De Kameleon’

KRO-NCRV maakt een 12-delige jeugdserie over de bekende tweeling uit de boeken van De Kameleon. In de zomer van 2017 starten de opnames onder leiding van regisseur Steven de Jong, de maker van de succesvolle Kameleon films uit 2003 en 2005. KRO-NCRV is momenteel op zoek naar een eeneiige tweeling voor de rollen van Hielke en Sietse Klinkhamer.

Manager Televisie KRO-NCRV, Michel Nillesen: “We kijken uit naar deze bijzondere jeugdserie en verwachten dat we de twaalf afleveringen in het najaar van 2018 kunnen uitzenden op NPO ZAPP. In 2018 is Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa en hopelijk draagt deze serie bij aan een succesvol cultureel jaar in Friesland en in het bijzonder Leeuwarden.”

Producent Steven de Jong is per direct op zoek naar een eeneiige tweeling van rond de 13 of 14 jaar voor de hoofdrollen van Hielke en Sietse Klinkhamer. Tweelingen kunnen een screentest-filmpje, liefst met daarop een nagespeelde scène uit de eerdere Kameleon-films, mailen naar info@stevendejongfilms.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*