Kirsten Stikkel naar Born4Jobs

Kirsten Stikkel is onlangs gestart bij Born4Jobs, het bureau voor arbeidsbemiddeling in muziek, media en entertainment. Vanuit haar commerciële achtergrond bij onder meer uitzendbureau Start People zal Kirsten zich vooral bezig gaan houden met Sales- en Accountmanagement.

Anca Beije, oprichter van Born4Jobs: “Na een fikse investering vorig jaar in een nieuw digitaal platform is het nu tijd om onze klanten te informeren over ons nieuwe dienstenpakket. Het is bijvoorbeeld nog niet voor iedereen duidelijk dat het Born4Jobs platform ook gebruikt kan worden voor adverteren alleen. Kirsten wordt hierin een belangrijke schakel en zij zal de behoeften in de markt in kaart brengen zodat we onze diensten zo goed mogelijk kunnen aanscherpen. We zijn heel blij dat ze ons team komt versterken.”

Born4Jobs is al meer dan 13 jaar de meest gevraagde gesprekspartner voor arbeidsbemiddeling in muziek, media en entertainment. Bij Born4Jobs kun je terecht voor: Executive Search, Werving & Selectie, Uitzenden & Payrollen, Entertainment Stages, Freelance & Oproepkrachten en Training & Coaching.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*