Kensington pakt 3 prijzen bij 3FM Awards

Kensington is de grote winnaar geworden bij de jaarlijkse uitreiking van de 3FM Awards, maandagavond uitgezonden door NPO 3 vanuit het Utrechtse Tivoli/Vredenburg.  De groep viel 3 keer in de prijzen, als beste band, als beste live act en beste artiesten categorie Rock. “Eindelijk, fucking vet” bracht de groep op het podium uit aan het eind van de prijzenregen van het radiostation. (foto 3fm.nl)

Tijdens de uitreiking was ook aandacht voor de terroristische aanslagen in Brussel. Diggy Dex bracht het nummer “Morgen komt het goed”, speciaal geschreven naar aanleiding van het drama bij onze zuiderburen. En Typhoon, winnaar in de categorie beste artiest Hiphop, sprak in hun dankwoord van “liefde delen als basis in een tijd van angst, waarin we naar elkaar moeten kijken en in elkaar moeten investeren”.
 

Drank en Drugs
Voor het nummer “Drank en Drugs” van Lil’ Kleine en Ronnie Flex lag de niet geheel onverwachte eer van de beste Single klaar. Beste zanger was Dotan, beste zangeres Miss Montreal en beste artiest Pop werd Racoon. De Serious Talent Award, die geldt als springplank voor verder succes, werd in de wacht gesleept door Lucas Hamming.

Verdere prijzen waren er voor The Brahms ( beste Alternative), De Staat met O( beste Album), Armin van Buuren(3 FM Dance Award) en Douwe Bob, die met zijn nummer “Sweet Sunshine” als meest gedraaide song de Schaal van Richter Award in ontvangst mocht nemen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*