STER zoekt een Junior Salesexecutive

Het betreft een commerciële binnendienstfunctie op de afdeling Salesoperations in één van de planningsteams. Je belangrijkste uitdaging is het realiseren van de verkoopdoelstellingen van Ster-producten en het adviseren over uitzendschema’s. Je verwerkt aanvragen voor reclamezendtijd in het geautomatiseerde systeem, waarbij je rekening houdt met (contract)afspraken, proactief meedenkt en adviseert over mogelijke alternatieven. Je legt en onderhoudt telefonische contacten met (potentiële) adverteerders, reclame- en mediabureaus, handelt vragen en klachten af en bent alert op signalen uit de markt. 
 

Profiel 
• Een relevante (afgeronde) opleiding op tenminste MBO- of HBO-niveau (of afstuderend).
•  ca. 1 jaar werkervaring in een binnendienstfunctie/administratieve functie. 
• Je werkt graag in teamverband, bent servicegericht en communicatief sterk. 
• Je bent accuraat en hebt gevoel voor cijfers.  

Ster biedt 
Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een prettig teamverband. Je werkt in een interessante en dynamische commerciële branche. Daarnaast biedt Ster aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.   

Interesse
Als je geïnteresseerd bent en aan het profiel voldoet, upload dan je CV via onderstaande link. Bel voor meer informatie afdeling Personeelszaken, Trees van Drie, via telefoonnummer 035-672 55 00.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*