Keet! Weg bij RTL Telekids

Keet!, het ge­zicht van het kin­der­pro­gram­ma ‘Te­lekids’, ver­dwijnt van te­le­vi­sie. Dat heeft RTL be­kend­ge­maakt. Jan­ouk Kel­der­man, die sinds drie jaar de rol van Keet! ver­tolk­te, gaat zich rich­ten op nieu­we uit­da­gin­gen. Zo gaat ze on­der meer spe­len in de mu­si­cal ‘Hans & Grie­tje’.

„Als 22-ja­ri­ge start­te ik let­ter­lijk uit de school­ban­ken bij ‘Te­lekids’. Ik heb daar in mijn rol als Keet! de leuk­ste pro­gram­ma’s ge­pre­sen­teerd en vele op­tre­dens door het land ge­had. Ik heb er veel ge­leerd en daar ben ik ’RTL Te­lekids’ heel dank­baar voor”, zegt Kel­der­man.

“Voor mij is de tijd nu rijp om te ont­dek­ken wat er nog meer is bin­nen de en­ter­tain­ment­we­reld en daar heb ik zin in. Nieu­we uit­da­gin­gen, maar ik zal mijn tijd bij ‘Te­lekids’ al­tijd koes­te­ren.”

Het ty­pe­tje Keet! werd in 2010 geïn­tro­du­ceerd bij de te­rug­keer van ‘Te­lekids’ op te­le­vi­sie. De rol werd toen nog ge­speeld door Yvon­ne Col­de­weij­er. In 2015 was het per­so­na­ge te zien in de film ‘Keet & Koen’ en de ‘Speur­tocht naar Bas­sie & Adri­aan’. RTL sluit niet uit dat Keet! la­ter te­rug­keert. „We gaan eerst kij­ken hoe het ver­der gaat”, zegt een woord­voer­der.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*