Kees Driehuis op ‘De Perstribune’ van MAX

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma ‘De Perstribune’ van Omroep MAX ontvangt zondag Leo Beenhakker en Kees Driehuis.

 

Kees Driehuis is journalist en programmamaker bij de VARA. Sinds 1989 is hij presentator van Per Seconde Wijzer. De kennisquiz staat deze weken met bijzondere afleveringen stil bij de negentigste verjaardag van de VARA. Driehuis is ook eindredacteur van ‘De Strijd’, de tv-serie over het arbeidersverleden van Nederland. Eerder was hij eindredacteur van ‘Zembla’ én de man achter het documentaireprogramma ‘Impact’.

Leo Beenhakker heeft een mensenleven aan ervaring in het topvoetbal. In vijftig jaar trainde hij clubs als Ajax, Feyenoord, Real Madrid, Istanbulspor en Club América. Ook was hij bondscoach van onder meer Nederland, Polen en Trinidad & Tobago. Over zijn leven verscheen deze week de biografie ‘Don Leo, het werd stil aan de overkant’.

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is te gast bij oud-Vitesse-voorzitter Karel Aalbers. En in de televisierubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op verrassende gasten in tv-programma’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*