Karin de Groot vertrekt bij Talpa

Karin de Groot vertrekt na de zomer bij Talpa. Ze geeft aan dat ze bij haar aanstelling al had aangegeven om slechts voor een beperkte tijd de functie te willen bekleden.

De Groot was voor SBS/Talpa algemeen directeur van producent IDTV. Daarvoor heeft ze ook bij producent Endemol Nederland (John de Mol Produkties) gewerkt. Binnen SBS was ze al eerder werkzaam als zendermanager van Net5.

Karin de Groot: “In november 2016 ben ik als zendermanager van SBS6 van start gegaan. Ik heb toen al aangegeven, dat ik dit voor een beperkte periode wilde doen. Toen SBS Broadcasting opging in Talpa Network, heb ik de fantastische kans gehad om binnen Talpa TV in de directie plaats te nemen als Directeur Televisie. Ik doe dat met ongelofelijk veel plezier, maar toch wil ik graag de afspraak met mezelf intact houden en me hier slechts voor een afgebakende periode aan verbinden. Deze periode loopt af in augustus. Maar de aankomende zes maanden verheug ik me er nog enorm op om verder te bouwen aan onze zenders.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*