Kamp Van Koningsbrugge Special Edition

Na het succes van de eerste twee seizoenen Kamp Van Koningsbrugge met gewone burgers is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de zware training van de commando’s aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan. Presentator en journalist Natasja Gibbs, YouTuber en presentator Iris Enthoven, spreker en Kinderen van Ruinerwold’s Edino van Dorsten, acteur Tarikh Janssen, oud-Oranjeleeuwin en manager Ajax vrouwen Daphne Koster, zanger Ruben Annink, presentator en verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts, Chef’Special-drummer Wouter Prudon en oud-Drag Race Holland finalist Boris Schreurs, beter bekend als My Little Puny, ondergaan deze heftige beproeving. 

De bekende burgers worden onder de vakkundige leiding van het inmiddels welbekende commando-duo Ray en Dai aan de extreme opleiding onderworpen. De cursisten worden zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd door een Special Forces-eenheid. Ze worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als de gewone burgers; er is geen speciale behandeling. Jeroen zorgt voor de mentale ondersteuning tijdens de training. Wie lukt het om het einde te halen?

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition, vanaf donderdag 13 oktober om 20:30 uur bij AVROTROS op NPO 1

2 Comments

  1. Slap aftreksel van het Belgische origineel Kamp Waes. Had gewoon dat uitgezonden op NPO1 (i.p.v. op NPO3) of had Tom gevraagd om ook de Nederlandse versie te maken. Wat moet die van Koningsbrugge daar nou weer bij?

    Ewout Genemans zou het eerst gaan doen, had het ook goed gedaan denk ik maar, RTL vond het programma te duur.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*