Frank Dane op de Perstribune

Komende zondag zijn radio-dj Frank Dane en oud-tennisster Kristie Boogert te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. 

Margreet Reijntjes | © MAX

Frank Dane, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, begint maandag aan zijn nieuwe dagelijkse middagshow op Radio 538. Hij keert daarmee terug op de zender die eind vorig jaar resoluut een streep zette door zijn ochtendprogramma. Dane is behalve radio-dj ook een van de presentatoren van RTL Boulevard.

Kristie Boogert, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, bereikte als tennisster ooit de 29ste plaats van de wereldranglijst. Op de Spelen van Sydney won ze samen met Mirjam Oremans zilver in het vrouwendubbel. Tegenwoordig is Boogert onder meer tennisconmentator voor Eurosport. In De Perstribune kijkt ze vooruit naar de US Open die komende week begint en waarin ze zelf drie keer de derde ronde bereikte.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in De Perstribune voor passende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het radio- en tv-moment van de week.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*