Journalisten reageren op aanslag Peter R. de Vries


Via social media hebben veel journalisten gereageerd op de schokkende aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries.

4 Comments

 1. Dat dit zo ver heeft moeten komen. Peter heeft altijd goed werk afgeleverd. Een betrokken man en met altijd een mening. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, als hij in het programma zit is het altijd relevant.

  @Mark Verspoor Helemaal waar! Nog los van die verheerlijking doormiddel van series als Mocromaffia.

  @Eric Mouthaan Feitelijk verslag? Tja, konden we dat maar over alle onderwerpen zeggen bij het RTL Nieuws en Editie.nl. Ooit stond RTL Nieuws aan de kant van de mensen (kijker) dat is al heel lang niet meer zo.

 2. En dan loop ik hier een paar dagen terug te jengelen over een pay-off die door MAX van me overgenomen is. Bij wat er met Peter R. de Vries gebeurd is, valt dat van mij echt in het niet. Als ik zie wat sommigen van jullie moeten door- en meemaken, neem ik mijn petje af!

 3. Ik lees op internet grote woorden aanslag op de rechtstaat. Kan. Maar de grotere aanslag vind ik dat politici ineens last hebben van geheugenverlies, organisaties wob verzoeken zwart lakken of zelfs helemaal niet reageren. Ik zie dat als gelegaliseerde criminaliteit.
  O ja ik heb er nog 1. De zuidas staat bekend om belastingontduiking met de brievenbusfirmas. Ook gelegaliseerde criminaliteit. Als een zuid Amerikaans land dat doet heet het een narcostaat
  Verder willen journalisten dat de beelden van Peter niet worden verspreid. Hoe hypocriet. De beelden van de dood van George flyod werden breed uitgemeten. Diezelfde journalisten die daders anonimiseren in Nederland. Ik vraag mij af wie zijn toch die mensen die deze daden plegen (klaag quote)
  Nog 1, klokkenluiders worden door de overheid in de kou gelaten. Je kan zelf kaltgestellt worden, zie oltmans en zuiderwijn.
  Ik als domme allochtoon weet wel dat dit niet de laatste aanslag zal zijn zolang je drugs niet vrijgeeft. We kunnen hiervoor leren van de geschiedenis, de drooglegging in Amerika in de vorige eeuw. Door alcoholverbod tierde misdaad welig.
  Volgens enkele wetenschappers is de oorlog om drugs verloren.
  Wanneer gaan de journalisten het narratief pluggen dat drugs vrijgegeven moet worden.
  Is het omdat er dan uiteindelijk minder agenten, advocaten, etc nodig zijn minder nieuws in de krant op tv, dat dat naratief niet wordt geplugd Bepaalde sectoren zullen dan krimpen en de kennis en structuren om bijvoorbeeld belastingontwijking in stand te houden zal instorten

  • Moord valt nooit goed te praten, Allochtoon. Helemaal eens met drugs vrijgeven. De anarchisten waren er al voor (Malatesta), maar dat is niet lucratief voor de verweven onder- en bovenwereld en het nep juridisch systeem. Een journalist was de Vries al in het geheel niet, een crimefighter ook niet, meer een crimetoedekker die stopte als het bv Nederland zo uitkwam. Vaatstrazaak, getuigenis Geke en Verry Brouwer, deventer moordzaak, het afbranden van Maurice de Hond.
   De drooglegging vindt ik ook een fraai voorbeeld; zo werden de Kennedy’s rijk.
   De moord op Fortijn, geframed als racist, is ook zo’n fraai voorbeeld van feiten weglaten. Ben benieuwd of de daders niet fake zijn. In nederland weet je het nooit.
   NU het corona “vaccin” schandaal, narratief, onthult wel goed hoe in NL moordende bilderberg-schwab-criminelen hun slag slaan. Denk niet dat je dom bent!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*