Journalisten reageren op aanslag Peter R. de Vries


Via social media hebben veel journalisten gereageerd op de schokkende aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries.

2 Comments

  1. Dat dit zo ver heeft moeten komen. Peter heeft altijd goed werk afgeleverd. Een betrokken man en met altijd een mening. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, als hij in het programma zit is het altijd relevant.

    @Mark Verspoor Helemaal waar! Nog los van die verheerlijking doormiddel van series als Mocromaffia.

    @Eric Mouthaan Feitelijk verslag? Tja, konden we dat maar over alle onderwerpen zeggen bij het RTL Nieuws en Editie.nl. Ooit stond RTL Nieuws aan de kant van de mensen (kijker) dat is al heel lang niet meer zo.

  2. En dan loop ik hier een paar dagen terug te jengelen over een pay-off die door MAX van me overgenomen is. Bij wat er met Peter R. de Vries gebeurd is, valt dat van mij echt in het niet. Als ik zie wat sommigen van jullie moeten door- en meemaken, neem ik mijn petje af!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*