Joost Prinsen op De Perstribune 


Zondag 8 mei zijn acteur en presentator Joost Prinsen en voetbalanalist Kees Kwakman te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uurbij MAX op NPO Radio 1.


Margreet Reijntjes | © Janita Sassen/MAX

Joost Prinsen, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is onder meer voormalig presentator en medebedenker van de kennisquiz Met het Mes op Tafel. Komende maandag begint een nieuwe reeks van de quiz die dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert. Prinsen heeft een lange carrière achter de rug op televisie en in de theaters. Hij brak op televisie door als Erik Engerd in De Stratemakeropzeeshow. Vorig jaar verscheen zijn boek Na Emma, waarin hij vertelt over de eerste twaalf maanden na de dood van zijn echtgenote Emma Wildeman. 

Kees Kwakman, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig voetballer en tegenwoordig vaste voetbalanalist bij ESPN. Kwakman speelde onder meer voor FC Volendam, de club die volgend seizoen weer in de Eredivisie speelt. Komende zondag wordt in Volendam de promotie gevierd. Kwakman voetbalde naast FC Volendam onder andere voor FC GroningenNAC Breda en het Duitse FC Augsburg. In de zomer van 2018 zette Kwakman een punt achter zijn voetbalcarrière.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag
Van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*