JongerenplatformZTACK viert 5 jarig bestaan

Op 1 januari 2024 is het precies 5 jaar geleden dat jongerenplatform ZTACK werd opgericht. Dit wordt op nieuwjaarsdag gevierd op ZTACK.nl met een feestelijke radio-uitzending van 15:00 tot 18:00 uur.

De feestelijke live-uitzending op nieuwjaarsdag wordt gepresenteerd door Daan Prins en Stefan Tissink. Te gast in de studio zijn uiteraard alle huidige ZTACK talenten en inmiddels ex-ZTACK talenten. Zo speelde ZTACK-er van het eerste uur Kyra Kay van de Watering als actrice al een rol in Flikken Maastricht en stroomde Marnix Westhuis als DJ door naar Radio 538. De uitzending wordt in de studio afgesloten met een live set van de ZTACK Club DJ’s.

Station Manager Daan Prins: “Het is mooi om te zien wat we de afgelopen vijf jaar allemaal hebben gedaan bij ZTACK. Daar zullen we in de drie uur lange uitzending op 1 januari dan ook uitgebreid op gaan terugblikken met allerlei verschillende talenten van de afgelopen jaren! Ik kijk met veel trots op de afgelopen jaren terug en met veel enthousiasme starten we weer aan een nieuw jaar!”

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven De Radiofabriek en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!

Radiocoach Pierre Papa: “De afgelopen 5 jaar ZTACK heb ik ervaren als een ontdekkingsreis in de wereld van audio door jonge onervaren contentmakers uit generatie Z. Trots op alle ZTACK-ers die alles zelf creëren, van het bouwen van de website, het creëren van content op social media tot het maken van originele radio en podcasts”.

Nieuwe talenten, programmas en podcasts
Direct in het nieuwe jaar start Jayh Cava als nieuwe DJ op ZTACK. Hij is vanaf maandag 
1 januari tussen 20:00 en 21:00 uur te horen met ZTACK Clubshow Global Grooves. Daarnaast start Sacha Meedering, met zijn 17 jaar de jongste radiojock bij ZTACK, op de vrijdagavond 19:00 tot 20:00 uur met de ZTACK Release Chart. De 10 nieuwste Dance Hits op een rij met wekelijks de nieuwe Hot Release, de track die de hele week extra te horen zal zijn op ZTACK.

Nieuw op ZTACK is ook de podcastserie ‘Heisa met Isa’,waarin host Isa Smeele jongeren ontvangt en persoonlijke ervaringen deelt uit het jonge leven van een eigentijdse 20-jarige meid. Tot slot keert ook de podcastserie ‘Studenti Competitie’ terug en delen Daan, Julian en Stefan, hun banale en dagelijkse belevenissen uit hun studentenleven.

Jaarafsluiting
Dit jaar wordt door ZTACK op kerstavond van 20:00 tot 00:00 uur afgesloten met de inmiddels traditionele ZTACK PreParty XXL, Christmas. Het lustrumjaar voor ZTACK wordt op oudejaarsavond van 22:00 tot 00:00 uur ingeluid door ZTACK-DJ Roberio met de ZTACK Yearmix.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*