Johnny de Mol keert terug op tv

Presentator Johnny de Mol keert in oktober terug op televisie. Op SBS6 zal hij vanaf woensdag 12 oktoberte zien zijn met het programma ’Restaurant Misverstand’.

Eind april in zijn talkshow ’HLF8’ deelde hij mee voorlopig te stoppen met het presenteren van die show, na een nieuwe beschuldiging van wangedrag. De presentator ontkent de beschuldigingen tot op heden.

2 Comments

  1. Hahaha, Restaurant misverstand. Is dat zoiets dat je n uitsmijter rosbief bestelt en dan n bord poffertjes krijgt en dat we dan heel hard gaan lachen? Die Johnny, terug op tv, ik dacht eerst Johnny Jordaan teruggekeerd op Aarde, uitgerekend vandaag, 31 augustus, The day the music died, eerst in 1959 en daarna voor de tweede keer in 1974 …

    We zijn door God en iedereen verlaten, maar steun Ter Apel en sta op tegen Rutte, vandaag nog!

    https://youtu.be/BGLGzRXY5Bw

    Bevrijd je geest en stop nooit met denken aan morgen, maar vooral niet aan vandaag!

  2. @Kees Helemaal eens!

    Over Johnny, of hij die vrouw nu wel of niet mishandeld heeft, zolang er geen uitspraak is kan hij gewoon zijn werk blijven doen. Net als ieder ander. Echter kun je afvragen of het in het geval van Johnny (en Gilles en dus ook Talpa) handig is. Ik zou er even mee naar wachten tot na de uitspraak als ik heb was. Of het nu we of niet waar is, hij zal door dit alles als talkshowhost niet meer geloofwaardig overkomen. Dat kwam hij sowieso niet dus haal dat HLF8 van de buis Talpa!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*