John Williams bij de Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX opent zondag de deuren voor het publiek. Tijdens de Open Studio Dagen op het Mediapark in Hilversum ontvangt Govert van Brakel in Studio 23 RTL-presentator John Williams, oud-keeper Edwin Zoetebier én topsportcoach Henk Kraaijenhof.

John Williams in momenteel op RTL4 te zien met Dubbeltje Op Zijn Kant. Samen met Annemarie van Gaal schiet hij in dit programma gezinnen te hulp die in de schulden zitten. Eerder was Williams te zien in programma’s als Help, Mijn Man Is Klusser! en De Slechtste Chauffeur Van Nederland.

Edwin Zoetebier is voormalig keeper van onder andere FC Volendam, Feyenoord en Vitesse. Hij haalde een aantal keren de selectie van het Nederlands elftal, maar tot een wedstrijd kwam het nooit. Inmiddels is Zoetebier keepertrainer in zijn woonplaats Volendam.

Henk Kraaijenhof is topsportcoach. In het verleden begeleidde hij onder andere Nelli Cooman en Merlene Ottey naar internationale successen. Tegenwoordig houdt hij zich nog altijd bezig met fysieke en mentale begeleiding van sporters en zakenlieden. In De Perstribune gaat hij in op de prestaties van Dafne Schippers én op de fysieke gesteldheid van de gasten in de studio.

Verder is onze verslaggever, ‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt, te gast bij de goede doelenwedstrijd Laureus Kick Off For Good 2015 in Alkmaar, waarin onder anderen Clarence Seedorf, Ruud Gullit en Edgar Davids meespelen. Ook staat De Perstribune stil bij (de media-aandacht rond) het vertrek van Jack van Gelder bij de NOS.

MAX
De Perstribune
Zondag 6 september 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
Live vanuit Studio 23 op het Mediapark in Hilversum
Presentatie: Govert van Brakel
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*