Jinek in gesprek met RTL en Van Nieuwkerk overweegt in 2020 met DWDD te stoppen

In de nieuwe LINDA., die aanstaande woensdag in de winkel ligt, staat Linda de Mol samen met Jeroen Pauw, Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk op de cover.  En dat is toch echt wel een unicum. 

De Grote Drie onder de talkshowhosts. In drie bijzondere interviews vertellen zij vrijuit hoe ze die slopende maar fantastische baan volhouden en hoe ze omgaan met kritiek en concurrentie. En natuurlijk wordt dé transfer-vraag gesteld.

Matthijs van Nieuwkerk: ‘Ik ben er nog, klaar voor seizoen vijftien. Maar ik wik en weeg altijd, dat doe ik nu ook en ik heb het idee dat zoals er destijds een aantal redenen waren om bij DWDD te blijven, er nu een aantal redenen zijn om er in het voorjaar mee te stoppen.’

 Eva Jinek: ‘Ik praat met meerdere partijen, ook met RTL.’ Linda de Mol vertelt in haar editorial over de nieuwe talkshow met Merel Westrik voor vrouwenzender Net5. 

9 Comments

  1. Mooi Eva ga maar mooi naar de commercieels, en neem de kijkers mee, scheelt de po weer een hoop geld wat weer gekort kan worden en naar de zorg kan worden overgeheveld

    • Je snapt duidelijk niet hoe het werkt. Als Eva gaat komt er uiteraard iemand anders op haar plek. En naar de zorg? Budget dat daarvoor niet is vrijgemaakt? Al zou het naar de zorg gaan dan nog is dat niet goed voor de mensen die zorg nodig hebben. Dan nemen ze daar gewoon weer een paar nieuwe managers erbij. Ik kan u vertellen dat die 4 miljard extra naar de zorg niet naar extra handen aan het bed is gegaan.

  2. Wat een heisa, gedoe en geluid om deze zeer zeer overschatte niet-kritische entertainer. Ga ajb per direct naar de commercielen en neem je hangende borsten mee! Wilders interviewen over zijn poezen, schaamteloos. Voor een zeer slecht ‘interview’ met Azarkan kreeg ze een prijs die ze niet verdiende. Uit laten praten, kritisch zijn is een vak. Ze kijken naar je borsten en niet naar je inhoud. Ga ajb weg en geef Nadia Moussaid jouw plek! Optyfen!

  3. Waarom niet meteen alleen maar gesluierde vrouwen op TV zoals in Iran en andere Islamitische Staten?
    Weten we tenminste zeker dat bepaalde kritische vragen niet meer gesteld worden.

  4. Wat een ranzige reacties weer soms! Zelf denk ik dat iconen als Matthijs, Eva, Jeroen rustig over de rug van het paard mogen glijden, waar ze zelf ooit opgehesen zijn. Meestal toch door hulp en steun van anderen natuurlijk. Maaarrrr… Piet Plaat: geld dat bespaard wordt op de omroep, gaat echt niet naar de zorg, hoor. Zo werkt de begrotingstechniek nou eenmaal niet. Ruud Poeze: jouw commentaar slaat als een super slappe lul op een veel te zacht kussen. Volkomen vruchteloos dus en totaal misplaatst!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*