Jim Bakkum kiest voor FOX

De zender maakte onlangs bekend begin 2017 samen met het Vlaamse VTM een zoektocht te starten naar een nieuwe Nederlandstalige popgroep. Nu wordt ook aangekondigd dat de presentatie van het programma in handen is van Jim Bakkum. Mannelijk zangtalent vanaf 18 jaar kan zich nog altijd inschrijven op www.foxtv.nl

Jim kan niet wachten om aan de slag te gaan: “FOX is voor mij de zender die naadloos aansluit bij wat ik leuk vind om te maken en om te zien. Ze zenden meer geweldige series uit dan welke andere zender dan ook, maar ook iconische internationale events zoals The Emmy’s en de Victoria’s Secret Show. Bovendien gaan we begin 2017 ook nog eens een spannende uitdaging aan op het gebied van amusement, in samenwerking met VTM. Van dit alles mag ik de komende tijd onderdeel zijn en als kers op de taart ben ik binnenkort ook nog eens te horen als officiële zenderstem van FOX. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan”.

Mark Bruitsman, programmadirecteur van FOX Networks Group: “Jim past perfect bij FOX. Hij is avontuurlijk ingesteld, soms een tikje rebels maar altijd stijlvol. Bovendien is hij gek op mooie series en entertainment. We zijn dan ook blij dat Jim voor FOX kiest, de zender die in Nederland inmiddels de meeste internationale tv-series brengt, met bovendien de snelste premières.”

Jim Bakkum (29) presenteert de nieuwe show op FOX en VTM samen met de Vlaamse collega’s Niels Destadsbader (o.a. K3 zoekt K3) en Laura Tesoro (Belgische inzending Eurovisie Songfestival 2016). De eerste opnames gaan binnenkort van start. Het programma wordt in beide landen begin 2017 op het scherm verwacht.

Jim gaat daarnaast vanaf volgende maand aan de slag als zenderstem van FOX en presenteert ook al in 2016 een aantal overige evenementen en lokale producties. Tevens zal hij de kijker dagelijks en op originele wijze door de FOX-programmering leiden.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*