Jeroen Snel na ruim 30 jaar weg bij de EO

Na meer dan dertig jaar neemt Jeroen Snel afscheid van de EO. Jeroen was ruim twintig jaar een vaste waarde van het royaltyprogramma Blauw Bloed. Voor dit programma blijft hij op afroepbasis als royaltydeskundige beschikbaar. Jeroen nam al langdurig verlof op om afstand te nemen van de routine en hectiek van de wekelijkse uitzendingen. Nu valt het besluit om het vaste dienstverband achter zich te laten.

Jeroen begon zijn televisiecarrière bij Tijdsein en werkte bij Twee Vandaag als presentator en (oorlogs)verslaggever. Ook presenteerde hij verschillende radioprogramma’s. 

Jeroen: “Op dit moment in mijn leven kies ik ervoor om mezelf meer vrijheid te geven. Het lijkt me leuk om de bakens nog een keer te verzetten en te kijken hoe ik mijn professionele bestaan nog een keer een andere wending kan geven. Ik kijk met dankbaarheid terug op mijn periode bij de EO. Ik heb veel geleerd en veel bijzondere momenten en ontmoetingen meegemaakt. Ik neem heel veel goede herinneringen mee.”

EO-directeur Arjan Lock: “Wij zijn Jeroen dankbaar voor al die jaren dat hij zich voor de EO heeft ingezet in verschillende radio- en tv-programma’s. Jeroen is vele jaren een belangrijke drager van Blauw Bloed geweest en is wat mij betreft dé royaltydeskundige van Nederland. Wij wensen hem veel succes en plezier bij alles wat hij verder gaat ondernemen.”

5 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*