Jan Smit tekent nieuw contract met AVROTROS

Jan Smit en AVROTROS hebben hun samenwerking verlengd met een nieuw contract. De zanger en presentator blijft te zien bij de omroep in onder andere Beste Zangers, als gastheer tijdens de verschillende Muziekfeesten, het Gouden Televizier-Ring Gala, commentator en lid van de selectiecommissie voor het Eurovisie Songfestival. 

Jan Smit draagt met zijn programma’s bij aan dat wat AVROTROS nastreeft. Zowel als artiest als presentator weet hij dat muziek mensen verbindt. Daarnaast brengen de programma’s die door Jan gepresenteerd worden muziek van eigen bodem onder de aandacht. Ik ben heel trots dat Jan zich daar bij ons voor in blijft zetten”, Bart Barnas, Mediadirecteur AVROTROS 

Jan Smit: “Al vele jaren geeft AVROTROS mij de kans om programma’s te presenteren waarmee we een podium geven aan Nederlandse artiesten. Zowel gevestigd als nieuw talent. Dat is iets wat ik wil blijven doen en ik belangrijk vind. Ik ben dan ook heel blij dat we dit de komende jaren samen voortzetten.

 
 

5 Comments

 1. Hij is toch ook al commercieel directeur van FC Volendam? Ga mij nou niet vertellen dat deze functies goed te combineren zijn. Dat hou je misschien een paar maanden vol en dan kom je erachter dat je niet alles de volledige aandacht kan geven.

  • Tip voor Opa Fladder: projecteer je eigen beperkingen niet op de capaciteiten van een ander. Gelukkig zijn er mensen zoals Jan die dergelijke uitdagingen oppakken.

   • Tip voor Pim: Jij zou zo goed voor de politiek van nu zijn! Overal aan beginnen en niets met enig succes afmaken. Want dat is altijd het gevolg als je jezelf of anderen niet goed kan inschatten. Maar ik waardeer het enthousiasme, al is het zonder enige realiteitszin.

    • We zullen zien of jij Jan dus wél goed kan inschatten.
     Overigens wordt succes vooral bepaald door wat anderen van andermans prestaties vinden. En zo kun jij altijd gelijk krijgen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*