Jacob de Vries naar NH Radio


De radio en -podcastmaker heeft bekendgemaakt dat hij binnenkort de nachtprogrammering op NPO Radio 1 verruilt voor een middagprogramma op NH Radio.

De Vries: ‘Ik ben ontzettend trots en blij dat ik vanaf vandaag vast te horen ben op NH Radio (NH Media) Je hoort mij iedere vrijdag van 15:00 – 18:00 uur met het vernieuwde Spitstijd. Morad El Ouakili  blijf je horen van Ma-donderdag. Tot het einde van het jaar blijf ik Focus in de nacht van NPO Radio 1  maken. Na 3 jaar stop ik en is het tijd om ‘s nachts weer te slapen.’ 

De Vries blijft zich naast NH bezighouden als freelance contentstrategie, (radio)regie en podcasts. 

2 Comments

  1. Ik was wel een “fan” van Jacob. Was een gedreven programmamaker. Jammer dat hij stopt in de nacht, maar ja, slapen is ook wat waard.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*