Wie wint de Gouden Televizier-Ring?


De nominaties zijn bekend, de rode loper wordt weer uitgerold en bekend Nederland maakt zich op voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Op donderdag 14 oktober is Carré het decor voor de uitreiking van dé televisieprijzen van Nederland. Jan Smit, Rik van de Westelaken, Britt Dekker en Splinter Chabot zijn de hosts van de avond voor de kijker thuis en de genomineerden en gasten in Carré. De grote vraag die avond is natuurlijk; Wie gaat er met de Ring voor het populairste televisieprogramma naar huis? Een huis vol, De kinderen van Ruinerwold of Mocro Maffia? Het Gala belooft dit jaar weer als vanouds een feest te worden. 

De show wordt spectaculair geopend door Emma Heesters, Karsu en Stefania. Drie jonge artiesten die hun carrière het afgelopen jaar in een stroomversnelling zagen komen en niet alleen in ons land onopgemerkt bleven. De dames geven de avond een 24 karaats gouden randje. Speciaal voor het Gala haalt Joris Linssen zijn taxi uit de garage, een gouden dit keer, Zoals we van hem gewend waren in het programma Taxi, pikt Joris zijn passagiers op en brengt hij ze naar hun bestemming. In dit geval een ritje naar Carré. De genomineerden voor Televizier-Ster Talent, Raven van Dorst, Monica Geuze en Rob Kemps, worden op de gevoelige plaat gelegd door kandidaten van het programma Het Perfecte plaatje. 

Dit is nog lang niet alles. Het Gouden Televizier-Ring Gala heeft nog veel meer in petto om van deze uitreiking een mooie avond te maken met als hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring.
 
 
  
 
 Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2021 
Aan Britt Dekker en Splinter Chabot de schone taak om voorafgaand aan de uitreiking de genomineerden te ontvangen. Op een prachtige plek in Carré, met fantastisch uitzicht op de Amstel, blikken zij vooruit op de avond. Britt en Splinter schakelen live met de artiesten en uitreikers, peilen de stemming en openen de lijnen voor de laatste en beslissende stemronde voor de Gouden Televizier-Ring.
 
 
  
 
 Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 14 oktober te zien om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 1
De Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2021 is hier voorafgaand op te zien om 20.30 uur 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*