Jackson-protest op Media Park trekt 35 fans

Tussen de 30 en 35 fans van Michael Jackson demonstreren vrijdag op het Media Park in Hilversum tegen vertoning van de documentaire ‘Leaving Neverland’.

Tussen de 30 en 35 fans van Michael Jackson demonstreren vrijdag op het Media Park in Hilversum tegen vertoning van de documentaire 'Leaving Neverland'.
Photo © JoniIsraeli.com

De VPRO zendt die vrijdagavond uit. In de documentaire beschuldigen twee mannen Jackson van seksueel misbruik in hun jeugd.

De demonstranten menen dat de Amerikaanse zanger onschuldig is, dat de mannen in de film aantoonbaar liegen en dat de docu een eenzijdig beeld geeft, zonder wederhoor. Ze dragen foto’s van Jackson en posters met de teksten ‘Facts don’t lie, people do’ en ‘Heal the world’.

Uit protest tegen de uitzending hebben de fans ook geld ingezameld waarmee twee grote billboards langs de snelwegen A5 bij Amsterdam en A4 bij Hoofddorp zijn betaald.

Daarop is een foto van Michael Jackson te zien met het woord ‘innocent’ over zijn mond geplakt, en de tekst ‘Michael Jackson is onschuldig, ken de feiten’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*