Intiem liefdesprogramma ‘Doctor Love’ op GoodLIFE Radio


Op zaterdag 30 januari a.s. start GoodLIFE Radio met het nieuwe programma ‘Doctor Love’. Het nieuwe programma over liefde, relaties en seks wordt gepresenteerd door voormalig callgirl, inspirator en auteur Lisa Staal.

Als ‘Doctor Love’ ontvangt Lisa Staal elke maand bijzondere en spraakmakende gasten, waarmee ze in een romantische setting bij kaarslicht een intiem gesprek aangaat. Verleiding, verlangens, kwetsbaarheid en sensualiteit komen op tafel bij ‘Doctor Love’, met als doel de luisteraar te inspireren en hen iets te leren over de liefde. In de eerste uitzending is fotograaf Govert de Roos te gast. 
De Roos fotografeerde in zijn loopbaan vele wereldsterren en was fotograaf van Playboy.

Lisa Staal: “Het goede van deze bizarre coronatijd is dat mensen zich steeds meer gaan afvragen wat de zin van het leven is! De enige weg naar ‘Heppienezz’ is de weg van persoonlijke ontwikkeling. Wie voldoende zelfliefde ontwikkelt, zal tevens eerder gelukkig worden in de liefde. Wie oprecht gelukkig is met zichzelf kan ook de liefde bedrijven. Maar helaas. Anno 2021 is er nog steeds een groot gebrek aan ware liefde. In bed heeft men seks, want de liefde bedrijven is voor velen abracadabra! In ‘Doctor Love’ zal ik me met hart en ziel inzetten om de luisteraar te inspireren om te leren kiezen voor ware liefde. Tja, mijn overleden partner riep vroeger al: ‘Poepel, JIJ bent voor de liefde geboren!’ And, yes I am!”.

‘Doctor Love’ is iedere laatste zaterdag van de maand tussen 22:00 en 23:00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 

GoodLIFE Radio 

GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. 

Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn o.a. gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks.

Lisa Staal 

Lisa Staal was jarenlang journalist voor SBS6 shownieuws, RTL 4 en 5 en de NOS en schreef voor HP de Tijd, Telegraaf, Playboy, Penthouse en diverse andere bladen. In 2002 kwam haar eerste boek uit: ‘Waarom? Nou Daarom!’ en in 2009 lanceerde ze ‘De Liefdes Bijbel’. Vanaf 2009 geeft Staal geregeld lezingen en speeches door het land over liefde, relaties en seks. In 2011 richtte ze een relatiebureau op voor de elite en hoger opgeleiden. Het schrijversbloed bleef kriebelen. Binnen no time schreef ze de erotische spraakmakende roman ‘In bed met’ en afgelopen jaar ‘De mannen van Staal’. Afgelopen jaar ontving Staal uit handen van Tineke de Nooij de ‘Tineke Trofee 2020’, als beloning voor haar inzet voor de kwetsbare meiden in Nederland. Ze leidde zeven jaar de stichting ‘Girl Project’.Onlangs heeft Lisa Staal de nieuwe stichting ‘Liefde is Alles’ opgericht, gericht op liefdevolle bezoeken aan zieke en gepeste kinderen, eenzame ouderen en gezinnen die aangesloten zijn bij een voedselbank. Vanaf september 2021 begint de theatertour van haar onewomanshow ‘Van Shit naar Heppienezz‘.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*