Ilse Warringa en Diederik Ebbinge in eerste uitzending Opium

Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, onder andere bekend van de succesvolle tv-serie De Luizenmoeder, zijn samen met documentairemaker Ruben Terlou (Door het hart van China) te gast in de eerste aflevering van Opium op Oerol. Later in de week schuiven kleinkunstenaar Huub van der Lubbe, rapper Typhoon, minister van Cultuur Ingrid van Engelshoven, cabaretière Brigitte Kaandorp en oud-voetbaltrainer Foppe de Haan aan bij Cornald Maas. Ook op NPO Radio 4 doet AVROTROS verslag van het jaarlijkse theater- en muziekfestival op Terschelling.

Opium op Oerol
Cornald Maas ontvangt vijf avonden lang live in de duinen op het eiland diverse gasten. Zij bezoeken op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelen zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zangeres Kiki Schippers brengt elke dag een ode aan Oerol en er is dagelijks een muzikaal optreden. De week ziet er als volgt uit:

Maandag 18 juni: Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Ruben Terlou
Dinsdag 19 juni: Ingrid van Engelshoven
Woensdag 20 juni: Huub van der Lubbe en Typhoon
Donderdag 21 juni: Brigitte Kaandorp en Typhoon
Vrijdag 22 juni: Foppe de Haan

Opium op NPO Radio 4
Ook op NPO Radio 4 doet AVROTROS verslag van het festival. Andrea van Pol zendt met Opium drie avonden live uit vanaf het terras van Café de Rustende Jager. Elke avond zijn er acteurs, regisseurs en artists in residence van Oerol te gast in het programma. Daarnaast spelen klassieke en andere musici van het festival in de uitzending. Verslaggevers doorkruisen voor Opium het eiland om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat sfeer te proeven op het openluchttheaterfestival en bezoeken bijzondere randprogrammering.

Opium op Oerol, maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni om 19.25 uur bij AVROTROS op NPO 2

Opium, dinsdag 19 juni tot en met donderdag 21 juni van 22.30 uur tot 00.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 4

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*