Hubèrt Mol in de Spreekbuis Podcast

Hubèrt Mol werd al op jonge leeftijd aangestoken met het radiovirus. Eerst op de 27mc en later met zijn eigen kleine zendertje vanuit thuis. Hij begon zijn professionele radiocarrière bij Omroep Brabant, waar hij tegenwoordig iedere ochtend vanaf 10u te horen is met ‘Brabants Bont’.

Patrick Kicken in gesprek met: Hubert Mol (video)

In de jaren negentig was Mol in de nacht te horen bij de Vara, als vervanger van Rob Stenders op vrijdagmiddag en als regisseur bij ‘Denk aan Henk‘ met Henk Westbroek.

Ook is hij momenteel iedere avond op Radio M te horen vanaf 20 uur. Hij is zo’n beetje de meest gevraagde invaljock van Nederland. Zijn grote voorbeeld was Felix Meurders. Ook deed hij een tijdje shows op Sterren NL.

Wat heeft hij zoal allemaal meegemaakt met Henk Westbroek? Hoe denkt hij over de huidige generatie radiomakers? Wat geeft hem nog steeds zoveel plezier dat hij bijna iedere dag van de week live radio maakt?

Patrick Kicken in gesprek met: Hubert Mol (video)

En waarom zouden mensen als Ferry Maat, Henk Westbroek en Erik de Zwart weer zo snel mogelijk op de landelijke radio te horen moeten zijn? Antwoord op deze en andere vragen in dit openhartige gesprek met een echte radioman, Hubèrt Mol. Te beluisteren via de player bovenin dit artikel.

De Spreekbuis Podcast is op Spotify te vinden of op Apple Podcasts via sprkbs.nl. Sinds kort zijn de inmiddels 73 afleveringen van de Spreekbuis Podcast ook op muziekplatform Deezer te beluisteren.

1 Comment

  1. Landelijk een beetje een gegeten dj. Heeft een heel leuk programma op Radio M. Zaterdagochtend en in doordeweeks in de avond. Goede stem om mee wakker te worden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*