Holobox primeur in We Want More door innovatieve samenwerking

Dankzij de unieke samenwerking met T-Mobile is het tweede seizoen van We Want More afgelopen zaterdag op spectaculaire wijze van start gegaan op SBS6. Dit seizoen ligt de lat nog hoger als het gaat om unieke en persoonlijke beleving vanwege de toepassing van de allernieuwste technieken. Door het gebruik van de holobox ontstaat een ongelimiteerde verbinding met de kijker, de auditerende kandidaten en de jury in het programma.                                                                                         

Door het inzetten van de holobox kunnen alle deelnemers, ondanks de beperking van Covid-19, hun auditie in de studio in eigen persoon doen. Dit geldt onder meer voor een deelnemer die vanwege het virus niet vanuit Miami naar Nederland mocht vliegen. De holobox maakt de verbinding op afstand mogelijk waardoor het spectaculaire optreden van het zangtalent ‘live’ als hologram in de studio te beleven is. Wie je ook bent of waar je ook leeft, vanwege de allernieuwste mogelijkheden van het 5G netwerk van T-Mobile is een aanwezigheid op deze manier nu te realiseren. 

Niet alleen de holobox zorgt voor mooie connectiviteit dit seizoen, ook tijdens de finale is een 100-koppige thuisjury virtueel in de studio aanwezig en nemen de leden interactief deel aan de show. Zij zijn onderdeel van het eindoordeel en stemmen via de interactieve ‘Wall’. Daarbij kunnen kijkers vanaf de bank genieten van de exclusieve backstage momenten van We Want More alsof ze er zelf bij aanwezig zijn. Aanmelden hiervoor is heel eenvoudig via een speciale actiepagina en via TikTok, Instagram en het YouTube-kanaal van We Want More. De kijker mist door de innovatieve samenwerking met T-Mobile geen moment van het zangavontuur van de kandidaten en leeft volop met hen mee! 

Leo Hensen, Director Marketing & Communications bij T-Mobile: “Wij geloven dat iedereen met een Unlimited mindset op ons 5G-netwerk een wereld aan mogelijkheden kan ontdekken, net als de deelnemers en kijkers van We Want More. Om binnen dit format met elkaar innovatieve connectiviteit neer te zetten, geeft een extra dimensie aan de samenwerking met We Want More.” 

Ramon Mesman, Commercieel Directeur bij Talpa Entertainment Producties voegt hieraan toe: “Om de kijker te verrassen en kennis te laten maken met nieuwe technologieën kijken we altijd naar vernieuwing binnen onze formats. Het is mooi om met een partner als T-Mobile, die deze techniek ter beschikking stelt, nieuwe ervaringen voor de kijker mogelijk te maken. De holobox in We Want More is een prachtig voorbeeld van nieuwe technologie en een primeur op televisie.” We Want More wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties in coproductie met ITV Studios. 

Uitzending: Wekelijks op zaterdag om 20.00 uur op SBS6 en op KIJK.NL.