Het is Kerst bij podcast ‘Wij Kijken Alles’

– Kerstbellen aan – Irma en Jeroen van podcast Wij Kijken Alles vertellen je, gekleed in hun meest stijlvolle kersttruien, precies wat je wel en wat je niet moet zien de komende feestweken. En ze zouden je wel eens flink kunnen verrassen!

In de eerste special van Wij Kijken Alles duiken serievreter Irma Tomas en filmkenner Jeroen de Goeij tot over hun oren in de kerstsferen. Wat moet je zeker kijken en wat vooral niet?

De twee eigenzinnige hosts slaan de geijkte films en series over en gaan meteen voor het echte werk. Dus hier geen Love Actually of Harry Potter, want die weet iedereen wel te vinden. Maar wat dan wel?

Beste kerstserie ooit! (en slechtste film)

Je hoort wat de beste kerstserie ooit is! En die staat gewoon op Netflix. En ze vertellen je ook meteen welke kerstfilm je koste wat kost moet zien te vermijden (echt doen hoor). Cruciale kennis die kerst dit jaar leuk houdt. Ook komt A Christmas Story komt aan bod, het Amerikaanse fenomeen dat bij ons totaal onbekend is. Als klap op de vuurpijl krijgt de luisteraar in deze special het definitieve antwoord op de vraag: is Die Hard nu een kerstfilm, of niet?

Verder hebben Irma & Jeroen het over de charmante serie Dash & Lilly op Netflix en de top 3 grote blockbusters die gelanceerd worden op de streamingdiensten. Daarnaast zochten ze uit waar, wanneer en hoe laat Nederland kan kijken naar de classic Home Alone. Want zonder Kevin is geen kerst compleet.

TVgids.nl

Wij Kijken Alles is de nieuwe podcast van TVgids.nl.Irma en Jeroen leveren een unieke service, want zij kijken echt alles, zodat de luisteraar dat niet hoeft te doen. Wekelijks vertellen de twee kenners wat wel en wat niet de moeite waard is. En dat scheelt een hoop tijd en frustratie.

Wij Kijken Alles heeft natuurlijk de beste kijktips om te bingen, maar ook nieuwtjes, quizzen, funfacts, persoonlijk advies en veel gezelligheid. Alle films, alle series en alle streamers komen aan bod.

Een aflevering duurt ongeveer een half uur, zodat de luisteraar ook nog tijd overhoudt om zelf iets leuks te kijken. Een nieuwe aflevering staat iedere woensdag online.

Waar te vinden?

Je vindt Wij Kijken Alles op de bekende podcastplatformen als Spotify, Google Podcast, Apple Podcast en Podimo. Meer lees je op: www.tvgids.nl/collectie/wij-kijken-alles

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*