Documentaire over Maradona door Soccernews.nl met commentaar van Toine van Peperstraten

Voetbalsite Soccernews.nl heeft een documentaire over Maradona gelanceeerd. Een filmteam bestaande uit een cameraploeg en redacteurs van het voetbalmedium bezocht Napels om daar te spreken met Napolitanen en zo hun nagedachtenis op te tekenen aan de grote Diego Armando Maradona, het kind van Napels. Toine van Peperstraten heeft zich verbonden als commentator van de Maradona-documentaire.

Hoofdredacteur Maikel de Lange over de samenwerking: “Van Peperstraten is als gerenommeerde sportpresentator de aangewezen persoon om een documentaire als deze van commentaar te voorzien. lange tijd was hij immers het gezicht van de NOS en tegenwoordig is hij actief is voor ESPN en Radio 1.

Van Peperstraten zegt hierover: “Diego Maradona was natuurlijk een grootheid, die Napoli en de stad Napels van eeuwige roem heeft voorzien. Voor mij als presentator is het daarom erg eervol om deze documentaire in te mogen spreken”.

Over de Maradona-documentaire
De afgelopen maanden is een cameraploeg van SoccerNews.nl in Napels geweest om unieke beelden vast te leggen van de stad die mede door Maradona groot werd. De video zal exclusief op soccernews.nl verschijnen, alsook op de social-kanalen van SoccerNews (YouTube en videofragmenten op Facebook, Instagram en TikTok).

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*