Het Basispakket op Radio Veronica

Van maandag 19 t/m zaterdag 31 december hoor je Het Basispakket op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Vergeet de blikken ragout en kaasvlinders! Het Basispakket is het beste kerstpakket voor onder de boom. Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Het Basispakket

Het Basispakket is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

We draaien de tracks uit Het Basispakket op alfabetische volgorde. U2 mag dus al op 19 december komen opdraven met Angel of Harlem, terwijl Zombie van The Cranberries pas op 31 december aan de beurt is. Luisteraars krijgen twee keer per uur een wildcard om ter plekke live in de uitzending de lijst aan te vullen. Met dit pakket ben je van A tot Z verzekerd van goede platen!

Het Basispakket start op maandag 19 december om 06:00 uur in de ochtend en is vanaf dan elke dag te horen op Radio Veronica. Het Basispakket eindigt op 31 december om 21:00 uur.

13 Comments

 1. Laat me raden….Een idee van Stenders zeker?
  Hij had in het verleden zo’n item in zijn Stenders LateNight programma op de vrijdagavond op NPO Radio 2.

 2. Dat is gewoon de normale Veronica playlist maar nu met een groot marketing stempel. Niet meer, niets minder dan dat. Ze draaien daar toch voornamelijk de basis artiesten/titels al.

 3. Als mijn edit van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil er inzit vind ik het goed.
  En wat te denken van God Only Knows van The Beach Boys ?

 4. Dus weer die uitgekauwde afgedraaide muziek die elke dag al voorbij komt. Doe eens gek, draai muziek die jullie nooit draaien. Of een compilatie van jullie grondlegger, zeezender Veronica vanaf de Norderney. Wees eens onderscheidend op de radio.

 5. T idee is best aardig van Het Basispakket, maar dat werkt niet 13 dagen lang en r alleen maar op alfabet platen worden gedraaid en zo ook wat mag worden aangevraagd. Waarom dat niet werkt? Luister maar n paar uurtjes. En dan strak met de Top 2000 is de onttovering van de radio compleet en iedere magie verdwenen. Voorgoed?

  Fijne feestdagen n ieder, denk is aan n ander en aan al die arme kalkoentjes in Barneveld en de kinderen in Afrika en … en zet met Kerst zelf is n plaetje op en met Oud en Nieuw: de stoelen aan de kant, rode zakdoek over de schemerlamp en gewoon dansen, met zn tweetjes of desnoods alleen …

  X

  Bye, bye,

  Paul

  … Lief, trek wat moois aan, want we gaan dansen, dansen, dansen. Dansen op de Toverberg …

 6. Wat ’n armoedig idee !!! En volgend jaar de bands vanaf A , dus ZZ Top wellicht als laatste ???? Fantasieloze muziekredaktie !!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*