Henny Huisman: “Ruben Nicolai zou een goede nieuwe presentator voor De Surpriseshow zijn”

Daar Bleef Je Voor Thuis! over ‘De Surpriseshow

In de nieuwste aflevering van de podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis!’ praten tv-kenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens over het legendarische programma ‘De Surpriseshow’ van Henny Huisman uit de jaren ’80 en ’90 van de KRO en later bij RTL4. Henny Huisman vertelt in de podcast zelf ook anekdotes van achter de schermen. Wat waren de meeste heftige wensen die werden vervuld en van welke dingen uit het programma heeft hij spijt? Ook heeft hij wel een idee wij zijn opvolgers zouden kunnen zijn. In Ruben Nicolai ziet hij wel een goede Surpriseshow-presentator: “Hij zoekt altijd de lach op en dat vind ik ook belangrijk voor zo’n programma. Je moet praten met iemand die z’n hele familie terugziet, maar je moet ook wel eens de tanden poetsen van een nijlpaard.” Voor ‘zijn’ Mini-Playbackshow heeft hij trouwens ook al een opvolger in gedachten: Rob Kemps.

In de tweewekelijkse podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis’ houden mediakenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens op ietwat chaotische wijze nostalgische televisieshows uit hun kinder- en jeugdjaren (de jaren ’80, ’90 en ’00) tegen het licht. Ze boordelen of ze anno nu nog steeds thuis zouden blijven voor de kijkcijfersuccessen van toen en bellen met fans of makers van toen. Ook rakelen ze de grootste tv-flops uit de Nederlandse tv-historie nog even op. De aflevering zijn te beluisteren via alle grote podcastplatforms en via https://art19.com/shows/daar-bleef-je-voor-thuis.

Daar Bleef Je Voor Thuis is onderdeel van Topcast Media.

4 Comments

  1. Van alle presentatoren van RTL is juist Ruben Nicolai hier niet geschikt voor. Je moet je als presentator vaak op de achtergrond stellen en dat is wat Ruben absoluut niet kan.

    Als de fusie doorgaat kan het als groot live programma van anderhalf/2 uur terugkomen op de zaterdagavond van RTL4. Centrale presentatie: Linda de Mol en Beau van Erven Dorens. Met alles er op en eraan, inclusief het begin/eind lied ook al kunnen de presentatoren niet zingen. Voor de locatie items enkele andere presentatoren op pad sturen zoals Buddy Vedder, Britt Dekker, Eddy Zoey, Geraldine Kemper en Martien Meiland.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*