Henkjan Smits en Manuëla Kemp samen in De MAX!

Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren een nieuw radioprogramma: De MAX! Dit programma van Omroep MAX wordt vanaf 1 januari iedere werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur uitgezonden op NPO Radio 5.

De MAX! is een programma met de beste muziek uit de afgelopen zeven decennia, met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80. Kemp en Smits gaan iedere dag op zoek naar de beste plaat bij ‘het gevoel van de dag’, ontvangen actuele gasten én er komen bekende bands live optreden.

Manuëla Kemp is momenteel op NPO Radio 5 te horen als een van de presentatoren van Wekker-Wakker!. Vanaf januari zal Jeroen van Inkel deze plek overnemen in de ochtend. Smits en Kemp zullen in de studio bij De MAX! worden ondersteund door Fred Siebelink, die onder meer bekend werd als de sidekick van dj Rob Stenders.

Smits: ‘De MAX! is een programma waar de liefde voor muziek van af spat’. Kemp: ‘En dat alles onder het motto‚ het is zes uur, zet je radio op De MAX!’. Ook MAX-directeur Jan Slagter is blij met het nieuwe programma: ‘Manuëla Kemp en Henkjan Smits hebben een geweldige chemie, die al te zien was tijdens De Evergreen Top 1000. Ik kijk ernaar uit om hen samen in 1 programma op de radio te horen.”

De MAX!
Presentatie: Henkjan Smits en Manuëla Kemp
Vanaf 1 januari 2018 iedere werkdag
Van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*