Henk Blok keert terug op de radio

Zojuist is in de ochtendshow van Wilfred Genee bekendgemaakt dat Henk Blok weer op de radio terugkeert bij Radio Veronica tussen 16-19 uur bij de show van Dennis Ruyer en Celine Huijsmans.

De nieuwslezer maakte begin mei 2020 bekend dat hij vanaf juni met sabbatical gaat. Vanwege gezondheidsredenen heeft hij besloten om tijdelijk te stoppen met werken en meer tijd door te brengen met zijn gezin.

Blok: “Nieuw jaar, nieuw avontuur! Ik heb de afgelopen zeven maanden gebruikt om te genieten van het leven en waardevolle tijd doorgebracht met mijn vrouw en dochter. Ik heb genoten van mijn sabbatical en ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière”

Niels van Baarlen, Radio Director Veronica: “Henk is de beste nieuwslezer van ons land en weet het nieuws altijd op de juiste manier te brengen. We zijn ontzettend blij dat zijn vertrouwde stem vanaf vandaag bij ons te beluisteren is. Met de komst van Henk als nieuwslezer, is het team van de middagshow met Veronica-dj Dennis Ruyer en sidekick Celine Huijsmans compleet. Happy new year!”

Henk Blok is al jaren nieuwslezer op de radio. In 2003 begon Henk met nieuws lezen bij het programma ‘Evers Staat Op’. Sinds 2019 maakte hij onderdeel uit van het vaste team van ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’.

3 Comments

  1. Goede keuze van Radio Veronica om Henk Blok aan te trekken. Hij heeft een mooie stem. En nog mooier zou zijn als het team van Dennis Ruyer naar de ochtend wordt verplaatst, tussen 06:00 en 09:00 uur. Ik vind dat Veronica Inside het beste in de middag past. Dus weer terug naar het tijdvak tussen 16:00 en 18:00 uur.

    • @Patrick; ik ben het helemaal met je eens! Ik beluister Veronica Inside nu ook s’ochtends maar ik vind het net als jou beter bij de ochtend passen! Wat Wilfred Genee betreft was het gewoon in de middag gebleven maar het is geen geheim dat sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn graag naar de ochtend wilde. Uit nostalgie naar het programma van Edwin Evers op radio 538 waar zij ook de sidekicks waren van Edwin Evers leek het mij na het vertrek van Giel Beelen ook een goed idee om uit te proberen.

      Echter nu we een aantal paar maanden verder zijn vind ik het ook niet echt een ochtendprogramma. Het mist een aantal typische ochtenddingen en nieuwtjes. Ik kom er niet aan toe om de volle 2 uur te beluisteren maar dat komt bij mij zo over. Dat dit bij Evers staat op wel zo was is dus de verdienste van Edwin Evers.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*