Ongehoord Nederland haalt bijna 60.000 leden

Ongehoord Nederland heeft bijna 60.000 betalende leden in 2020 binnengehaald. Daarmee overschrijdt de aspirant-omroep ruimschoots het minimumaantal van 50.000 leden voor toelating tot het publieke omroepbestel van Hilversum. Dit maakt oprichter Arnold Karskens zondag 3 januari bekend op de website van de omroep.

Karskens: ‘Het patriottische geluid waarin Nederlandse tradities, kritiek op massa-immigratie en behoud van de nationale soevereiniteit voorop staan, wint met onze toetreding tot de Nederlandse Publieke Omroep aan terrein.’

In totaal heeft de omroep nu 59.429 leden, een stijging van bijna 20 procent ten opzichte van vorig jaar. Omroep ON! heeft het grootste aantal leden van de 13 aspirant-omroepen die willen uitzenden in de komende concessieperiode 2022-2026. 

2 Comments

  1. Ze doen maar ik zal er nooit naar kijken. met zo’n smerige holocaust-ontkenner in de gelederen, de al lang niet meer serieus te nemen menselijke equivalent van een vuilnisvat, Joost Niemöller hebben ze zich op voorhand gediskwalificeerd. Ik mag hopen dat het commissariaat van de media dat laat meewegen in de toekenning van de zendmachtiging. Dergelijke idioten moeten we geen podium willen geven, zal me niks verbazen als Willem Engbek er ook een podium krijgt.. Verwerpelijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*