HBO Max geeft bij lancering 50% korting aan Nederlandse kijkers

HBO Max, de premium streamingdienst van WarnerMedia, met content van Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network en Max Originals, lanceert op 8 maarta.s. in Nederland met een aanbieding waarbij klanten 50% korting voor altijd krijgen op hun maandabonnement zolang zij hun abonnement behouden. Deze aanbieding werd vandaag aangekondigd tijdens een perspresentatie in Amsterdam waar ook o.a. een exclusieve clip van de langverwachte HBO serie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty werd vertoond. 

Klanten kunnen kiezen tussen twee abonnementen. Het Standaard-abonnement biedt de beste HD-beeldkwaliteit (1080p), geselecteerde titels in 4K UHD, drie gelijktijdige streams en dertig downloads. Het Basic-abonnement biedt een goede beeldkwaliteit (720p), één stream en vijf downloads. Met de kortingsactie van 50% voor altijd betalen klanten de aanbiedingsprijs van slechts €3,99 per maand voor het Standaard- en €2,99 voor het Basic-abonnement. Deze aanbieding loopt t/m 31 maart a.s. waarna de prijzen van respectievelijk €7,99 en €5,99 zullen gelden. 

“HBO Max arriveert op 8 maart in Nederland met een spectaculaire aanbieding waarbij alle consumenten 50% korting voor altijd krijgen” zegt Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA. “Het is een aantrekkelijk aanbod en biedt toegang tot hoogstaand entertainment van HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network. Films van Warner Bros. zullen al 45 dagen na de lokale bioscooprelease op het platform te zien zijn. Van DuneGame of Thrones en Successiontot Harry PotterTom en Jerry en Teen Titans Go!, we hebben een betaalbaar entertainmentplatform gecreëerd met voor elk wat wils.”

Naast de maandelijkse opties, is er een jaarabonnement met een vaste aantrekkelijke prijs van twaalf maanden voor de prijs van acht, een korting van meer dan 30%. Het standaard jaarabonnement kost €59,99, en het basis jaarabonnement is €46,99. Alle abonnementen bieden ongelimiteerde toegang tot films en series, 5.1 surround sound, Dolby Atmos, tot vijf gepersonaliseerde gebruikersprofielen en een ongelimiteerd aantal geregistreerde apparaten per abonnement. 

Tijdens het persevenement vertoonde Casey Bloys, Chief Content Officer van HBO en HBO Max via videoboodschap uit Los Angeles een exclusieve clip van de nieuwe HBO-serie van uitvoerend producent Adam McKay Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, over de levens van de Los Angeles Lakers in de jaren ’80. Een van de meest gerespecteerde en beroemde dynastieën in de basketbalgeschiedenis. Bloys vertoonde ook trailers van drie andere nieuwe titels – HBO-serieThe Time Traveller’s Wife (gebaseerd op de bestseller van Audrey Niffenegger, met o.a. Theo James en Rose Leslie), HBO limited serie We Own This City (van de makers van The Wire) en Max Original limited serie The Staircase(gebaseerd op de documentaire uit 2004 met o.a. Colin Firth en Toni Colette).

HBO Max is momenteel beschikbaar in 46 landen in Noord- en Zuid-Amerika en Europa. Dit aantal stijgt op 8 maart a.s. naar 61, wanneer HBO Max in nog eens vijftien Europese landen wordt gelanceerd. HBO Max wordt gefaseerd wereldwijd beschikbaar gemaakt en zal later dit jaar uitbreiden naar nog eens zes Europese landen – Griekenland, Turkije, IJsland, Estland, Letland en Litouwen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*