Hanneke de Jonge nieuwe stem van NOS Met het Oog op Morgen

Journalist en voice-over Hanneke de Jonge is de nieuwe stem van NOS Met het Oog op Morgen. Ze volgt Hans Hogendoorn op, die na 48 jaar en bijna 17.000 uitzendingen afzwaait als stem van het radioprogramma.

De Jonge gaat als stem van het programma de bekende begintune inspreken (“Buiten is het twaalf graden, binnen zit… “), net als jingles.

lees verder>

10 Comments

 1. Raar hoor. zowel Rob Trip als Hans Hogendoorn waren er niet wegens ziekte……………………. Begreep ik in een redelijk chaotisch “Oog”. Wat zou Kees Buurman er van gedacht hebben?

    • Rob Trip was woensdagavond al ziek en de griep heerst nog steeds. Waarom zouden ze jokkebrokken, al zal de noodzaak voor Hans Hoogendoorn niet heel hoog zijn om te komen, ’t gaat om de winnaar, hij is al gelauwerd. En ik vond de uitzending totaal niet chaotisch onder leiding van Wilfried de Jong.

 2. Mooie stem heeft zij. Ze zou naar mij mening ook geschikt zijn als presentator van smaakmakers. De stem van Herman van Zandt vind ik tegenvallen op radio

 3. Inteelt a gogo. Ik had niet anders verwacht, het is een stem van binnenuit de NPO stal. Zo rollen ze daar dus die competitie die ze er aan verbonden hebben was gewoon voor de bühne.

 4. Hanneke de Jonge! Gefeliciteerd! Mooie stem en ze gaat het vast goed doen bij het oog. Toevallig een prachtige stem uit eigen gelederen. Hanneke is al bekend als voice-over, verslaggever en redacteur. Ze werkt al 20 jaar bij de NOS staat op haar linked-in profiel. Was het nou echt nodig om 7199 anderen de indruk te geven dat ze mogelijk op de shortlist terecht zouden komen. Behalve dat ze met z’n velen waren lees ik niets meer terug over de al dan niet aanwezige kwaliteiten van deze deelnemers. Behalve dan dat er nog een paar bekende nederlanders op de shortlist terecht zijn gekomen. Actrices Jacqueline Blom en Thekla Reuten, acteur Gijs Scholten van Aschat en de zangeressen Eva Zwaving en Esther Floor en nog wat professionele stemacteurs.
  Maar misschien kwam het door de slechte kwaliteit van de app waarmee je je op kon geven.

  • Zo gek was het niet dat bewezen stemmen de meeste kans maakten, die waren al meer dan goed en hadden al veel ervaring. Ik heb wat bloemlezingen gehoord van de gewone deelnemers en die waren ronduit slecht. Zelfoverschatting, of meedoen was leuker dan winnen.

 5. Vanavond was de laatste keer de stem van Hans Hogendoorn in Met het oog op morgen te horen. Hij was in de studio en gaf nog een behartigenswaardig advies mee. Morgen begint Hanneke de Jonge. Hans z’n advies was: Blij radio luisteren en zet eens vaker die tv uit.

  Gute nacht Hans en Hanneke.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*