Grand Prix Radio trekt Jeroen van Inkel aan voor podcast


F1 aan Tafel, de grootste wekelijkse Formule 1-podcast van Nederland, heeft zich vanaf dit seizoen versterkt met een nieuwe presentator. Levende radiolegende Jeroen van Inkel zal in het Formule 1- seizoen 2020 toegevoegd worden aan het team van Grand Prix Radio en zodoende regelmatig te horen zijn als voorman in F1 aan Tafel.

Van Inkel geldt niet alleen als een grote naam in de radiowereld, hij is tegelijk een groot liefhebber van autosport en de Formule 1 in het bijzonder. Bekend van Veronica, Radio 538, Q-Music en tegenwoordig Radio 5, behoort de stem van Van Inkel tot de meest herkenbare en vertrouwde in de geschiedenis van de Nederlandse radio. Zijn enorme ervaring op de radio leverde hem in 2010 al de Marconi Oeuvre Award op en de liefde voor alles wat vier wielen heeft, gaf hem onder andere de stem van commentatoren Bob Cutlass en David Hobbscap in de films Cars en Cars 2. Daarnaast heeft Van Inkel ook zelf het stuur in handen genomen in diverse raceklasses op het circuit van Zandvoort.


De samenwerking met Grand Prix Radio betekent ook hereniging met zijn oude radiomaatje Adam Curry, die dagelijks live op Grand Prix Radio te horen is tussen 10:00 en 12:00 uur vanuit z’n studio in Texas. Van Inkel zal overigens naast het presenteren van de podcast bij Grand Prix Radio ook gewoon doorgaan met zijn dagelijkse ochtendshow bij Radio 5.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*