Glennis Grace in Door Andere Ogen bij MAX

Op maandag 24 september om 20.25 uur op NPO 2 staat het MAX-programma Door Andere Ogen in het teken van Glennis Grace. Onder meer John van Katwijk, Henny Huisman en Babette Labeij bespreken de carrière en de Amerikaanse opmars van de zangeres.

In Door Andere Ogen een portret van het Amsterdamse meisje dat droomde van het grootste podium van de wereld en uiteindelijk een finaleplek in America’s Got Talent wist te bemachtigen: Glennis Grace.

Voormalig manager John van Katwijk spreekt openhartig over de soms moeizame tocht die Glennis maakte, zeker nadat zij in 2005 al in de voorronde sneuvelde bij het Eurovisie Songfestival: ”We zaten samen te huilen in het vliegtuig op weg naar huis.”

Het leven van Glennis wordt ook besproken door Henny Huisman, bij wie ze doorbrak in de Soundmixshow. Ook Babette Labeij schetst de vrouw die in Amerika harten lijkt te veroveren. Labeij woonde tot voor kort in Los Angeles en is als zangcoach betrokken bij vrijwel alle tv-talentenjachten in zowel Nederland als de Verenigde Staten. Ze adviseert Glennis: ”Ga vooral emigreren, je moet daar blijven om het er echt helemaal te gaan maken.”

Over Door Andere Ogen
Door Andere Ogen is een actueel biografieënprogramma onder leiding van Fons de Poel. In dit MAX-programma worden de levens en carrières belicht van spraakmakende personen uit de werelden van o.a. sport, amusement, cultuur en politiek. Intimi, deskundigen, familieleden en andere betrokkenen voorzien de levensverhalen van duiding en zorgen voor originele invalshoeken en nieuwe perspectieven.

Door Andere Ogen – Glennis Grace
Maandag 24 september
Om 20.25 uur op NPO 2

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*