Gio Lippens eerste gast in “The Tropical Tapes” van Dit Was De Radio

De komende weken brengt de wekelijkse podcast Dit Was De Radio voor het tweede jaar de zomerserie “The Tropical Tapes”. Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen ontvangen radiohelden onder verhitte omstandigheden. Gesprekken over de liefde voor de radio en het leven in de breedste zin van het woord. De aftrap is met niemand minder Gio Lippens.

De sportverslaggever die elke zomer – en dus ook nu – Radio Tour de France verrijkt met zijn enthousiaste en rijke commentaar, maar wel vanuit een hokje op het Mediapark. Gio is net 64 jaar en legt uit waarom 8000 kilometer achter die hele karavaan aan rijden ook wel weer eens een keer mooi is geweest. Hoewel hij dat al tijd jaren met plezier gedaan heeft, zag hij dat ook hij niet meer bij de renners zelf mag komen. Het werk maakte dat er niet makkelijker op. Toch blijft het spelletje de moeite waard, ook dit jaar.

Terwijl Harm Gio uithoort over de tour, zit Arjan met z’n oren te flapperen, want al die sporturen op de radio zijn onbegrijpelijk voor hem. Evengoed blijkt Gio ook een muziekliefhebber te zijn, dus is er toch nog een connectie! Maar waar is Gio’s opvolger als hij straks met pensioen gaat? Gio doet een voorstel.

Luister vanuit je hangmatje deze hele zomer vijf weken lang naar “The Tropical Tapes” van 2022!

Wordt ‘Vriend van de show’ (€2,50 per maand of €27,50 per jaar) om ons te steunen en de podcast voort te zetten. Daar vind je een hele stapel extra shows die ‘achter het muurtje’ alleen voor vrienden te horen is! Ga dus naarVriendvandeshow.nl/Radio en wordt lid. De extra afleveringen komen vanzelf in je eigen podcast-app.

3 Comments

  1. Mis je in zo’n “hokje” op het mediapark niet heel veel sfeer van juist de Tour en achtergrondinfo? Kan iemand mij vertellen of de tour commentatoren ook in Hilversum zitten? Ik zelf denk van wel. Zal allemaal wel met geld te maken hebben.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*