Gijs Staverman en Edwin Spee op De Perstribune van MAX

Zondag 29 augustus zijn Gijs Staverman en Edwin Spee te gast in het media- en sportporgramma De Perstribuna van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Gijs Staverman, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00, is dj bij NPO Radio 2. Daar presenteert hij tussen 14.00 en 16.00 uur het programma Gijs 2.4. Komende maand viert Staverman zijn 30-jarig jubileum als programmamaker bij de landelijke omroep. In 1991 maakte hij zijn debuut bij Radio Veronica. Daarna werkte Staverman onder andere als dj voor Yorin FM en Qmusic. Ook was hij een tijd lang een populaire tv-presentator, onder meer van Starmaker en Boobytrap.

Edwin Spee, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is vooral bekend als de echtgenoot van de overleden paralympische showboardkampioene Bibian Mentel. In De Perstribune komt Spee in het kader van de Paralympische Spelen vertellen over de nalatenschap van, de in maart van dit jaar op 48-jarige leeftijd overleden, Mentel. Met de Mentelity Foundation zet Spee zich ook na de dood van zijn vrouw in voor zieke kinderen en jongeren. Eerder dit jaar werden Mentel en Spee samen nog verkozen tot de Meest Positieve Nederlanders.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*